Workshops

Beste bezoeker,

Leuk dat je geïnteresseerd bent in onze cursussen en vistochten. 

Grote fileercursus

We hebben de grote fileercursus op zondag 5 juni 2022, deze keer inclusief leren vis roken. Op deze dag ga je veel vis snijden, zodat je het goed in de vingers krijgt. De gesneden en de gerookte vis gaat eind van de dag in vacuüm pakjes mee naar huis. Zorg dus voor genoeg ruimte in je vriezer! De dag duurt van 11;00 tot 17:30 uur. Prijs is €200,- per persoon, inclusief koffie, thee en warme lunch. Voor informatie en boeken kan je contact opnemen met Visrestaurant ’t Ailand: tailand@goedevissers.nl.

Oesterzeiltochten

De beroemde oesterzeiltochten met klipper Najade en visser Jan zijn dit jaar op maandag 2 mei 2022 vanaf 13:00 uur en op zondag 4 september 2022 om 06:30 uur. Kosten zijn €135,- per persoon, inclusief maaltijd aan boord en oesters met goede bubbels op de plaat. Voor informatie en boeken kan je contact opnemen met  Zandbank Zeilcharters: vofzandbank@planet.nl.

3 daagse visreis

Wie graag een 3 daagse visreis met Jan en Barbara op het Wad wil meemaken kan vanaf mei tot en met september aanmonsteren. Vertrekken is afhankelijk van weer en getij, gewoonlijk elke maandag vanuit Den Oever. Terugkomst is op woensdag, weer in Den Oever. De prijs is €200,- per persoon voor een privéhut aan boord, inclusief eten en drinken, gebruik waadpak etc.

Voor de rest is het activiteiten op aanvraag

Wij hebben voor het seizoen van 2022 geen regulier activiteitenprogramma voor individuele gasten. In plaats daarvan maken we graag een programma op maat voor groepen. Neem daarvoor contact op met Barbara: ts31@goedevissers.nl

Tot ziens op het Wad!

Jan en Barbara 

jan en barbara ts31 Workshops

Foto: Fokke van Saane.

Op harderjacht met een Wadvisser & leren vis fileren